Pat tapitat Madrid, somiera rabatabila si spatiu depozitare + CADOU o patura

(3 recenzii ale clientilor)

De la 1,599.00 lei

Pat tapitat Madrid cu somiera rabatabila+spatiu depozitare

In perioada 15 Aprilie – 30 Aprilie, la un pat Madrid cumparat, primesti o patura pufoasa(200×220 cm) CADOU, nuanta gri sau bej. 

 

Acest model de pat poate fi vizionat si in showroom-ul nostru din sectorul 3, strada Oxigenului 1H
Adresa prin Waze AICI

De asemenea, ultima poza, este poza reala din showroom.

Somiera este somiera ortopedica, cu cadru metal. Ce inseamna somiera ortopedica? Somiera ortopedica este somiera cu lamele elastice din lemn, care ajuta distribuirea greutății corpului, menține coloana vertebrală într-o poziție naturală și ajută la aerisirea saltelei și a patului. Somiera se livreaza demontata, la fel si patul. 

Patul se livreaza sub forma a trei colete, care contin tablia mare de la cap, tablia mica de la picioare, laterelale, somiera si feroneria pentru montaj+schita montaj.

Culori disponibile:   Gri, Bej si Maro, textil catifelat, fin si placut la atingere

Inainte de a adauga produsul in cos, alegeti nuanta, materialul si dimensiunea!
Dimensiuni:
Pentru saltea de 140×200
Dimensiuni totale: 149x216x110 cm (Latime x Adancime x Inaltime tablie cap)
Pentru saltea de 160×200
Dimensiuni totale: 169x216x110 cm (Latime x Adancime x Inaltime tablie cap)
Pentru saltea de 180×200
Dimensiuni totale: 189x216x110 cm (Latime x Adancime x Inaltime tablie cap)

Inaltime tablie picioare si laterale: 31 cm
Salteaua intra 7-8 cm in interiorul patului

Patul nu are picioare

Pretul NU include salteaua, NU include noptierele!

Indiferent de unde cumparati salteaua, va recomandam saltea cu grosime de minim 22-25 cm. Puteti comanda o saltea foarte buna AICI.
O saltea mai groasa, prelungeste durata de folosinta a unui pat cu multi ani, protejand somiera si implicit structura patului. Chiar daca platiti o suma in plus, in timp, este un castig pentru confortul dvs si pentru durata de folosinta a patului.

Fotografiile produselor au rol de prezentare. Intre fotografiile afisate pe site si produsele achizitionate pot aparea mici diferente de nuanta sau material.

Informatii livrare:

  • Termen livrare provincie: 5-10 zile, pentru livrarile prin curier. Daca livram personal, termenul poate fi 5-15 zile.
  • Termen livrare Bucuresti: 3-10 zile 
  • Costul de livrare se calculeaza automat, dupa ce ati introdus adresa completa, pentru finalizarea comenzii si se adauga la pretul produselor comandate.
  • Intodeauna anuntam livrarea cu 24 de ore inainte, daca livram cu masinile proprii sau sunam in ziua in care produsul se preda curierului. 
  • Oferim montaj, contra cost, doar in Bucuresti-Ilfov. 
  • In Bucuresti livram cu masinile proprii.
  • In provincie, livram prin curier, in general, dar pe o raza de 200 km, uneori folosim si masinile proprii sau transportatori colaboratorii. 
  • Oferim manipulare, pana in casa, DOAR in Bucuresti-Ilfov, caci putem livra cu doua persoane, angajati ai firmei noastre. Manipularea este gratuita pentru anumite produse, iar pentru produsele mai grele si voluminoase, in special la bloc, produse care trebuiesc manipulate pe scari, se percepe o taxa de manipulare, in functie de produs, etaj, greutate. Preturile sunt absolut rezonabile. 
  • Atentie, in provincie livrarea se face pana in fata imobilului! 
  • Toate produsele se livreaza insotite de factura aferenta. Daca primiti produsul prin curier, factura va fi in folia care contine si AWB-ul. Pastrati factura!
  • ATENTIE! Acestea sunt date cu caracter informativ si nu consituie obligatie contractuala. In functie de sezon, metoda de transport, solicitari, comenzi, datele respective de livrare pot suferi mici modificari.

Sute de clienti multumiti ne recomanda cu incredere!
Vezi toate recenziile pe Facebook

Cod Produs: L-GMB2022P2 Categorie:
Pat tapitat Madrid, somiera rabatabila si spatiu depozitare + CADOU o patura
De la 1,599.00 lei Select options

Atentie! Se pare ca nu exista o conexiune la internet. Este posibil ca preturile afisate sa nu mai fie de actualitate. Pentru comenzi, te rugam sa revii atunci cand o conexiune la internet va fi disponibila.